Zománc

A különböző festékek amellett, hogy esztétikus megjelenést kölcsönöznek használati tárgyainknak, bútorainknak és a fal felületeknek, még meg is védik azokat, hiszen ellenállóvá és időttállóvá teszik őket. A minőségi festékek hosszú távon is hibátlan bevonatot képeznek, melyek strapabíróak a külső hatásokkal szemben is. Ezek közé tartoznak a minőségi zománcfestékek is.

A zománcfestékek egyik legnagyobb előnye, hogy kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően, nagyon széles felhasználási területtel rendelkeznek. Kül- és beltérben egyaránt hatékonyan fejtik ki képességeiket és megvédik a kezelt felületeket. A zománcfestékek régi és újépítésű, (puha és kemény) fa- és fémszerkezeteken is kiválóan alkalmazhatóak. Mivel ellenállnak a hőingadozás, csapadék, valamint az időjárás viszontagságainak is, így ideálisak ajtók, ablakok, lambériák, kerítések, korlátok és akár esőcsövek bevonataként is.

A legtöbb minőségi festékkel megegyezően a zománcfestékek is már akár egy réteg felvitele után is egyenletes, hibátlan felületet képeznek. A kívánt, még hosszabb ideig tartó hatás érdekében érdemes több réteget is felhordani, így a kezelt felületek fényesek és ellenállóak lesznek. A zománcfestékek megvédik a felületeket a legtöbb behatástól, így a fémszerkezetek nem rozsdásodnak, valamint a fafelületek korhadása is meggátolható.

A minőségi zománcfestékek felhasználása nagyon egyszerű és könnyen kivitelezhető. Nincs szükség speciális eszközökre vagy külön szaktudásra, így akár mi magunk is elvégezhetjük a festést. Az eredmény garantáltan hosszú távú és strapabíró lesz.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Zománcfestékek |