Mapei

Üzleteink minőségi termékek széles választékát kínálja, melynek köszönhetően garantált, hogy nálunk mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő alapanyagokat. A Mapei termékei hozzájárulnak életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Amellett, hogy használatával gyors és egyszerű lesz a munkavégzés, még a végeredmény is hibátlan és időtálló lesz.

A Mapei termékek egyszerű felhasználásának és kiváló ár-érték arányának köszönhetően az egyik legkedveltebb megoldás, ha felújításról vagy építésről van szó. Sokoldalú és széles körben való felhasználást tesznek lehetővé, hiszen kül- és beltéri, valamint házi és professzionális alkalmazáshoz is megtalálhatóak a legjobb alapanyagok. A Mapei termékek széles skálája és teljesítménye nem csak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik, és arra buzdítják a szakembereket, tervezőket, hogy további szebb, biztonságosabb és egészségesebb épületeket alkossanak.

Cégünk kínálatában megtalálhatóak Mapei fugázó anyagok és flexibilis fugázók, szilikonok, purhabok, aljzat és falfelületelőkészítés, betonadalékszerek, fa és laminált burkolatok ragasztói és alapozói, lábazat, szegély és profilragasztók, rugalmas padlóburkolat ragasztók, tisztító anyagok, alapozók, szigetelő anyagok, konszolidáló anyagok és párazáró anyagok, illetve egyéb építéskémiai termékek.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező Mapei termékek egyik előnye, hogy akár más alapanyagokkal is kombinálhatóak. Időtálló és tartós megoldások kialakítására alkalmasak, emellett még gazdaságosak és minőségiek is. A Mapei termékek használatával garantált a megbízható és hosszú távon keresztül is hibátlan megoldások kialakítása.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Mapei