Lakk

Épületek, otthonunk fa (és esetleg poliészter) felületeinek megvédésére rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. A minőségi bevonatokat képző festékek, lazúrok, pácok mellett kiváló lakkok közül is válogathatunk.

A különböző festékek, lakkok és lazúrok gyártási technikájának fejlődésének köszönhetően használatukkal ma már nem csak egy elegáns és mutatós bevonatot képezhetünk. A minőségi lakkok nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is, hiszen ellenállnak a külső hatásoknak, így megvédik a kezelt felületeket. Kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, így kül-és beltérben egyaránt felhasználhatóak.

A lakkok, remek képességeiknek köszönhetően, nagyon széles körben felhasználhatóak. A bútor-, csónak- vagy parkettalakkok, csak néhány fajtái a sok közül, melyek időtálló és ellenálló réteget képeznek. Kiváló fedőképességgel rendelkeznek, így már egy réteg is hibátlan felületet hoz létre. A nagy kopásállóságnak köszönhetően a lakkok hosszú távon is képesek megvédeni a különböző felületeket többek között az időjárás viszontagságaitól, párától és a nedvességtől.

A minőségi lakkok felvitele nagyon egyszerű, nincs szükség speicális szerszámra vagy külön szaktudásra használatukhoz, így professzionális és házi alkalmazásra is ideálisak. Remek képességeiknek köszönhetően a lakkok még nagyobb igénybevétel mellett is időállóak és tartósak maradnak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Lakkok |