Kültéri falfesték

Annak érdekében, hogy otthonunk valóban egyedi és különleges legyen, rengeteg dekorációs lehetőség közül válogathatunk. Az egyik legkedveltebb megoldás a hatalmas színválasztékban elérhető kültéri falfestékek használata.

Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően a minőségi kültéri falfestékek strapabíró, ellenálló bevontatot képeznek. Ellenállnak többek között a hőmérséklet ingadozásnak, az időjárás viszontagságainak és a káros sugárzásnak is. A kültéri falfestékek Hosszú távú és időtálló megoldásokat biztosítanak, hiszen kopásálló tulajdonságuk révén megőrzik színüket és nem kopnak el. A hatalmas színválaszték lehetővé teszi, hogy a hagyományosabb és modernebb stílus, árnyalatok kedvelői is megtalálhassák az igényeiknek legmegfelelőbb színeket.

A kültéri falfestékek a legtöbb alapfelülettel komptaibilisek (beton, vakolt alapfelület) és még homlokzati hőszigetelő rendszerek fedőbevonataként is használhatóak. Már egy réteg is hibátlan, repedések nélküli felületet képez, így felhasználásuk nagyon könnyű. Sem speciális eszközök, sem pedig külön szaktudást nem igényel a kültéri falfestékek alkalmazása, így szakember segítsége nélkül is felhasználhatóak.

A nagy fedőképességgel rendelkező kültéri falfestékek, kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően, nagyon széles felhasználási területtel rendelkeznek. Új és régi épületeken, valamint falakon és szigetelőrendszereken egyaránt alkalmazhatóak.