Glett

A különböző kivitelezési munkák elvégzése előtt fontos, hogy az alapozás hibátlan legyen. A nem megfelelő alapfelületeknek köszönhetően a végeredmény hibás, egyenetlen lesz és még csak nem is marad tartós. Ezen hibák kijavítására szolgálnak a kiváló minőséget képviselő hézagkitöltő anyagok, mint amilyen a glett is.

Könnyen felhasználható glett anyagoknak köszönhetően a munkavégzés gyors és egyszerű lesz. A minőségi felületkiegyenlítők kiváló tulajdonságokkal (páraáteresztő, egyszerű feldolgozás stb.) rendelkeznek, így kül- és beltérben egyaránt felhasználhatóak és a végeredmény garantáltan tartós és hibátlan lesz. A glett anyagok széles körben felhasználhatóak, hiszen ideálisak többek között új és régi épületek, beton vagy akár gipszkarton felületeinek glettelésére is.

A minőségi glett anyagok segítségével könnyedén el lehet tüntetni a kisebb-nagyobb repedéseket, hézagokat és lyukakat a különböző alapfelületeken, így a festés, tapétázás, vakolás tökéletes és időtálló lesz. A glett anyag felviteléhez csak hagyományos glettelő szerszámok szükségesek, így könnyedén kivitelezhető. A glett anyaggal ellátott felületre bármilyen típusú festéket fel lehet vinni, így nagyon széles felhasználási körrel rendelkeznek.

Annak érdekében, hogy a végeredmény valóban tartós és egyenletes legyen fontos a megfelelő glett anyagok és szerszámok használata. A kiváló felületkiegyenlítő glett anyagok alkalmazásához nincs szükség szakember segítségére, így professzionális és házi felhasználáshoz is egyaránt ideálisak.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Kingstone gipszes vakoló- és glettanyagok | Ardex fali simító és glettelő anyagok | Egyéb glettek és gipszes vakolatok | Simítók, spaklik és kőműves szerszámok |