Gipszkarton

Egy építkezés vagy felújítás során rengeteg anyag közül válogathatunk, melyek segítségével jobbnál jobb megoldásokat hozhatunk létre. A különböző anyagok (beton, cement, szárazépítészet stb.) széles választékának köszönhetően a kisebb-nagyobb kivitelezési munkák garantáltan időtállóak és hosszú távon is hibátlanok maradnak. Az építészet egyik legnépszerűbb megoldásai közé tartozik a gipszkarton anyagok használata is.

A minőségi gipszkarton nagy népszerűségét annak köszönheti, hogy ez az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező építőanyag. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően széles körben felhasználható, többek között tetőterek vagy térelválasztó falak kialakításához. A gipszkarton hő- és hangszigetelő képességgel is rendelkezik, valamint tűzgátló anyag, így multifunkciós feladatok ellátására is ideális.

A gipszkarton beszerelése nagyon egyszerű, így szakemberek és házi barkácsok számára is könnyű és gyors lesz a munkavégzés. A remek képességeinek köszönhetően a gipszkarton segítségével pénzt és energiát is spórolhatunk. A beépített szerkezetek felülete könnyedén vakolható, festhető vagy akár tapétázható is. Kül- és beltéri falakon egyaránt alkalmazhatóak. A gipszkarton darabolása, méretezése nagyon könnyedén kivitelezhető, így a kisebb-nagyobb felületek beépítése is hibátlan lesz.

A magas színvonalat képviselő gipszkarton, ha szakszerűen van rögzítve, beépítve, akkor nagyon jó teherbírással rendelkezik. A megfelelő kiegészítők (dübelek, rögzítőanyagok stb.) használatával nagyobb statikus terheket is könnyedén kibírnak a gipszkarton falak. A minőségi anyagok felhasználásával a végeredmény időtálló, tartós és hosszú távon is hibátlan marad.

Kapcsolódó termékeinket megtekinthetik az alábbi linkre kattintva:

Gipszkartonok | Gipszkarton profilok, kiegészítők, csavarok | Fóliák | Gipszkartonozó szerszámok és kiegészítők |