Gipsz

Egy építkezés vagy egy lakásfelújítás rengeteg munkával járhat és annak érdekében, hogy a végeredmény valóban minőségi és időtálló legyen, fontos, hogy a megfelelő anyagokat használjuk fel. Alapozási munkák kivitelezésénél főleg lényeges, hogy megbízható kötőanyagokat, vakolatok használjunk. A kiváló kötőanyagok közé tartozik többek között a gipsz is.

A minőségi gipsz széles körű felhasználással rendelkezik. Első sorban felületek simításra, kiegyenlítésre, illetve térhatároló szerkezetek, burkolatok, tűzvédelmi lemezek (szárazépítés), valamint díszítő elemek (épületszobrászat) készítésére használható fel. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező gipsz egyik nagy előnye, hogy szinte a legtöbb alapfelületre felvihető, valamint kül- és beltérben alkalmazható fajták közül egyaránt válogathatunk.

A kiváló gipszek segítségével, akár már egy réteg felhordása után is hibátlan, egyenletes felületet lehet kialakítani. A száradási időn után tapétázni vagy festeni is lehet a gipsszel kezelt felületet. A gipsz remek képességei közé tartozik többek között, hogy gyorsan köt, gyorsan szilárdul meg, ennek köszönhetően a munkavégzés könnyű és gyors lesz. Erős, strapabíró réteget lehet kialakítani segítségükkel, amely időtálló és tartós eredményt biztosít.

A széles választékban elérhető, minőségi gipszekben megegyezik, hogy mindegyik hibátlan és tökéletes eredményt biztosít. Alkalmazásuk nagyon egyszerű, így a gipszek ideálisak professzionális és ház felhasználásra is egyaránt.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Kingstone gipszes vakoló- és glettanyagok | Egyéb glettek és gipszes vakolatok |