Bekament vakolat

A bekament vakolat kiemelkedően jó minőségű és környezetbarát alapanyagokból készül. Ezáltal igazán alkalmas mind a régi és az új épületek külső, illetve belső falainak malterozására, avagy homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására is. A bekament vakolatokkal a munkavégzés igazán egyszerű és gyors. A bekament vakolat képes az épület hőszigetelési tulajdonságainak javítására, valamint a víz behatolása ellen is megfelelőképp véd.

Kiváló tulajdonságai miatt igen gyakori felhasználású, sokak által ajánlott termék a bekament vakolat.  A falakra megfelelően felvitt bekament malterral kiváló fedés és optimális hőszigetelési tulajdonság biztosítható. Cégünk több féle bekament vakolatot is forgalmaz, így biztosítva, hogy minden lehetséges igényt maximálisan kielégíthessünk a malterozás területén, legyen szó ipari vagy akár lakossági felhasználásról.

Bekament vakolat

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el: Bekament falfestékek | Bekament betonfestékek | Bekament homlokzatfestékek | Bekament színezett homlokzatfestékek | Bekament