Alapozó

Építkezések, lakásátalakítások, felújítások során elkerülhetetlen a különböző felületek festése vagy valamilyen speciális védőanyag (lazúr, zománc stb.) használata. Annak érdekében, hogy ezek a védőrétegeket hosszan tartóak és ellenállóak maradjanak, a felvitel előtt érdemes a felületet alapozóval ellátni.

A különböző favédőszerek, univerzális alapozók, korrózió gátló alapozók, illetve mélyalapozók segítségével a felületek ellenállóbbak és strapabíróbbak lesznek. A minőségi alapozók egy egyenletes és hibátlan réteget képeznek, amelyek előkészítik a kezelendő felületet, így a festékek, lakkok felvitele sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz. Az alapozók (kiváló képességeiknek köszönhetően) nagyon széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen a legtöbb alapfelületre felhasználhatóak.

Az alapozók hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy a legtöbb alapfelületet kezelni tudjuk a legmegfelelőbb anyaggal, így garantált, hogy a végeredmény tartós lesz. Válogathatunk festő és burkoló alapozók között is, ám mindegyikben közös, hogy olyan egyenletes és sima felületet hoznak létre, amely elősegíti a hibátlan munkát. A végső (festék, lazúr, lakk stb) réteg könnyebben megtapad az alapozóval kezelt felületeken, így az hosszú távon is hibátlan marad. Remek képességeik miatt az alapozók kül- és beltérben egyaránt időtálló megoldásokat nyújtanak. Amellett, hogy jobb tapadó felületet képeznek, még meg is védik az alapot a külső hatásoktól.

Fafelületek mellett kezelhetünk többek között vas-, alumínium-, réz- és acélfelületeket, illetve különböző beton vagy cementfelületeket is. A specifikus alapozók mellett megtalálhatjuk az univerzális alapozók nagy választékát is, melyek segítségével még gazdaságosabb lehet a munkavégzés. A kiváló fedőképesség mellett számíthatunk az egyszerű felhasználásra is, így amellett, hogy egyszerű az alapozók felvitele, még külön szaktudásra vagy speciális eszközökre sincs feltétlenül szükségünk a felhasználásukhoz, az eredmény azonban garantáltan hosszú távú és ellenálló lesz.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Alapozók |