Keresés

Lotus állatszőr gyűjtő kefe

Ár: 2,800 Ft / db
Termékleírás: Ha már nagyon elege van abból, hogy folyton állatszőr lepi el az autóját, szőnyegét, bútorait, akkor az állatszőr eltávolító kefe megoldja a problémáját. Minden álltaszőrt eltávolít, ugyanis az elektrosztatikusság segítségével mágnesként vonza azt. Használatával pedig ismét helyre áll a rend és tisztaság.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm 69 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus 69 az ámbra és a pézsma alapjegyeit a virág és gyümölcs aromák teszik vérpezsdítővé egy leheletnyi vaníliával és rózsaborssal bolondítva.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm emotion 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
Ha valami különleges illatra vágyik! A LOTUS Emotion Autó Parfüm, ahogyan az elnevezése is rejti egy érzéki és kifinomult illatkombináció. Különleges keverékének köszönhetően az érzelmek egész skáláját indítja be, ezzel nyújtva különös érzetet. Karakteres és érzéki illat a fekete kardamon friss és energikus jegyeivel. A karizmatikus aromát az itáliai citrusok és a fekete vetiver luxus kombinációja alkotja. Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm eternity 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Eternity a magnólia és jázmin virágpompái a körte és alma zamatával repítenek a végtelen erdőségeken át az örökkévalóságig.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm flori 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Flori autóparfüm egy virágkánaánt hoz el számunkra a vanília melegségével és az orchidea egzotikumával egy leheletnyi narancsvirággal bolondítva bársonyos pézsma ágyon.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm grape & amp; kiwi 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Grape&Kiwi annyira természetes, hogy olyan érzése lesz, mintha egy gyümölcsösben sétálna. A szőlő jellegzetes aromájának és a kiwi páratlan üdeségének találkozása Ázsia lankás domboldalaira repít.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm moojitó 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Mojito autóparfümünket használva egy buja, kubai éjszaka emlékezetes aromáit élvezheti napról napra a bódító fehér rum és cukor, a fanyar lime és a jellegzetes menta illatkompozíciója segítségével.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm sweet dreams 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Sweet Dreams autóparfüm elhozza nekünk az érintetlen hajnali írist egy perzselő napfelkeltében a barna cukor meleg esszenciájával, melyet az üde mohás talaj tesz felejthetetlen édes álommá.
db
Adatlap

Lotus belső portalanító kefe,mikroszálas 34cm

Ár: 1,990 Ft / db
Ne üldözze a porcicákat. Egyszerűen csak vonzza magához! A belső portalanító kefe segítségével mind otthonában, mind járműve belsejében pillanatok alatt eltudja távolítani a lerakódott port. Egyszerű és egyben nagyszerű segítség önnek!
db
Adatlap

Lotus bogáreltávolító szivacs

Ár: 1,990 Ft / db
Kiválóan alkalmas a rászáradt bogarak és egyéb szennyeződések eltávolítására.
db
Adatlap