Díszvakolatok és bevonóanyagok

Az építkezés, az épület felújítás utolsó, de esztétikai szempontból talán legfontosabb lépése a dekorációs bevonatképzés, köznapi néven a színezés. A homlokzati vakolatok jellemzője, színe mellett a struktúrája. Vakolataink több féle szemcseméretben és felületi megjelenéssel készülnek, a választás lehetősége elé állítva a vásárlót.

Hemmax cool Kőlakk 0,75L

Ár: 2,790 Ft / db
Akril bevonat terméskő,műkő,tégla és cserép védelmére, dekorálására kül és beltéren egyaránt. UV védelem Moha és alga elleni védelem Vízlepergető bevonat Felélénkíti és mélyíti a szineket
db
Adatlap
35%

BK-Sil Si&Si Dekoratív vakolat 15L

Akciós ár: 9,475 Ft / vödör
Előző ár: 14590.00 Ft
Kiváló minőségű.nagy szilárdságú, a vízlepergető hatás növelése céljából szilikon adalékokkal ellátott,jól megmunkálható előrekevert szilikát dekoratív vakolat.Ellenáll az UV sugaraknak és a környezet káros hatásainak. Rendkívüli gőzáteresztő képességének köszönhetően kiválóan alkalmas régi épületek,műemlékek felújítására.
vödör
Adatlap

BK-Plast homlokzati nemesvakolat 1,5MM kapart 25kg

Ár: 7,790 Ft / db
Akril dekoratív vékonyvakolat, kapart struktúrában 1,5mm-es szemcsemérettel, több száz színben.
db
Adatlap

BK-Kul lábazati díszvakolat 25kg

Ár: 11,990 Ft / db
Sokszínű, dekoratív mozaik díszvakolat lábazatok állandó védelmére. Nagy szilárdságú, vízlepergető és ellenáll a környezet káros hatásainak. 28 standard árnyalatban kapható.
db
Adatlap

Kingstone QUARCTEX STONE 1,5mm lábazati díszvakolat 15kg

Ár: 8,025 Ft / db
Felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát természetes ásványi töltőanyagokat, diszperziós kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló. Rendelhető 60 színben, IMAGINE színkártya alapján.
db
Adatlap
35%

BK-Sil Si&Si Dekoratív vakolat 25kg

Akciós ár: 9,475 Ft / vödör
Előző ár: 14590.00 Ft
Kiváló minőségű.nagy szilárdságú, a vízlepergető hatás növelése céljából szilikon adalékokkal ellátott,jól megmunkálható előrekevert szilikát dekoratív vakolat.
vödör
Adatlap