Díszvakolatok és bevonóanyagok

Az építkezés, az épület felújítás utolsó, de esztétikai szempontból talán legfontosabb lépése a dekorációs bevonatképzés, köznapi néven a színezés. A homlokzati vakolatok jellemzője, színe mellett a struktúrája. Vakolataink több féle szemcseméretben és felületi megjelenéssel készülnek, a választás lehetősége elé állítva a vásárlót.

Hemmax cool Kőlakk 0,75L

Ár: 3,190 Ft / db
Akril bevonat terméskő,műkő,tégla és cserép védelmére, dekorálására kül és beltéren egyaránt. UV védelem Moha és alga elleni védelem Vízlepergető bevonat Felélénkíti és mélyíti a szineket
db
Adatlap
35%

BK-Sil Si&Si Dekoratív vakolat 15L

Akciós ár: 9,475 Ft / vödör
Előző ár: 14590.00 Ft
Kiváló minőségű.nagy szilárdságú, a vízlepergető hatás növelése céljából szilikon adalékokkal ellátott,jól megmunkálható előrekevert szilikát dekoratív vakolat.Ellenáll az UV sugaraknak és a környezet káros hatásainak. Rendkívüli gőzáteresztő képességének köszönhetően kiválóan alkalmas régi épületek,műemlékek felújítására.
vödör
Adatlap

BK-Plast homlokzati nemesvakolat 1,5MM kapart 25kg

Ár: 7,790 Ft / db
Akril dekoratív vékonyvakolat, kapart struktúrában 1,5mm-es szemcsemérettel, több száz színben.
db
Adatlap

BK-Kul lábazati díszvakolat 25kg

Ár: 11,990 Ft / db
Sokszínű, dekoratív mozaik díszvakolat lábazatok állandó védelmére. Nagy szilárdságú, vízlepergető és ellenáll a környezet káros hatásainak. 28 standard árnyalatban kapható.
db
Adatlap