Keresés

HG Csiszolás nélkül alkalmazható festék 500ml

Ár: 1,515 Ft / db
A HG csiszolás nélkül alkalmazható festék olyan csodálatosan simává és zsírmentessé varázsolja a festett és még festésre váró kezeletlen felületeket, hogy nem lesz szükség festés előtti csiszolásra.
db
Adatlap

HG kavics (és terasz-) burkolólap tisztító 1l

Ár: 1,840 Ft / db
A HG kavics (és terasz-) burkolólap-tisztító nagy koncentrációjú, kifejezetten a bepiszkolódott, elszürkült burkolólapok és betonlapok tisztítására kifejlesztett termék.
db
Adatlap

HG keményfa kerti bútor felújító 500ml

Ár: 2,275 Ft / db
A HG keményfa kerti bútor felújító speciálisan a keményfa kerti bútorok ápolására és védelmére fejlesztették ki.
db
Adatlap

HG kerti bútor erős tisztítószer 500ml

Ár: 1,100 Ft / db
A HG kerti bútor erős tisztítószer gyorsan és egyszerűen eltávolítja a makacs szennyeződéseket a műanyagból, alumíniumból, fűzfafonatból, annak utánzatából, a nádból, a polywood, a fémből, az epoxiból, a galvanizált és minden egyéb anyagból (és azok kombinációjából) készült bútorokról.
db
Adatlap

HG matrica eltávolító 300ml

Ár: 1,160 Ft / db
A HG matrica eltávolító könnyedén távolítja el a matricát, matricaragasztót, gumiragasztót, ragasztószallagot, a kenőanyagot, kátrányt, olajat és számtalan más makacs foltot szinte mindenféle felületről.
db
Adatlap

HG minden kellemetlen szagot eltávolít 500ml

Ár: 1,405 Ft / db
A HG minden kellemetlen szagot eltávolít termék egy speciális formula révén biológiai módon távolítja el a kellemetlen szagokat. Ez a termék nem nyomja el a szagot, hanem eltünteti a szag forrását, természetes enzimek és mikrobák segítségével. Így a bűz nem alakulhat ki újra.
db
Adatlap

HG rozsdaoldó 500ml

Ár: 1,845 Ft / db
A nagyobb felületekre, amelyeket nem lehet beáztatni, vigye fel a HG rozsdaoldó hígítatlanul, egy ecset segítségével. A hatóidő ebben az esetben is a rozsda mennyiségétől függ. Minden esetben öblítse le a tárgyat bő vízzel.
db
Adatlap

HG sírkőtisztító 500ml

Ár: 1,405 Ft / db
A termésköveken, díszvakolatokon és falakon az időjárás hatására előbb-utóbb megjelennek a penész-, alga- és mohafoltok. A HG sírkőtisztító gond nélkül eltávolítja a makacs szennyeződést.
db
Adatlap

HG sütő, grill és barbecue tisztító 500ml

Ár: 1,570 Ft / db
A HG sütő, grill és barbecue tisztító gyorsan és alaposan eltávolítja az égett maradványokat a sütőkről, grillekről és barbecue-sütőkről.
db
Adatlap

HG üvegtisztító 500ml

Ár: 955 Ft / db
A HG üvegtisztító nagy koncentrátumú termék, amely teljesen csíkmentesen tisztít és zsírtalanít, ugyanakkor nem tartalmaz ammóniát vagy metilalkoholt. Ne meglepő, hogy a profi ablaktisztítók is ezt használják. A HG üvegtisztító kielégít minden létező professzionális igényt, mivel semleges PH-jú, így nem károsítja a festékeket, lakkokat vagy műanyagokat, és a bőrt is kíméli. A HG üvegtisztító nagyon gazdaságos, mivel egy félliteres palack tartalma legalább 35 ablakmosáshoz elegendő.
db
Adatlap