Bekament Vízszigetelések

35%

Bekament BK-HidroStop 1 25kg

Akciós ár: 13,690 Ft / db
Előző ár: 21062.00 Ft
Bekament BK-HidroStop 1, egykomponensű rugalmas vízszigetelő anyag, ami alkalmas az aljzat és a falfelületek nedvesség elleni védelmérel. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek - konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, pince, terasz - rugalmas vízszigetelő védelmére. (Védelem a pozitív és a negatív víznyomással szemben (≤1,5 bar). Az anyag nem alkalmas a felületek végső bevonatára, sem olyan rendszerre, mely állandó kapcsolatban van a vízzel.
db
Adatlap
30%

Bekament BK-HidroStop 2 20+5kg

Akciós ár: 21,449 Ft / cs
Előző ár: 30642.00 Ft
A Bekament BK-HidroStop 2, kétkomponensű polimer cementes vízszigetelés az aljzat és a falfelületek nedvesség elleni védelmére szolgál. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek - konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, pince, terasz - rugalmas vízszigetelő védelmére. (Védelem a pozitív és a negatív víznyomással szemben (≤1,5 bar). Alkalmas minden olyan felület szigetelésére, mely hosszútávon közvetlen érintkezésben áll a vízzel.
cs
Adatlap

Bekament BK-HidroStop 5+5kg

Ár: 11,490 Ft / cs
A Bekament BK-Hidrostop 5+5kg, kétkomponensű polimer cementes vízszigetelés az aljzat és a falfelületek nedvesség elleni védelmére szolgál. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek - konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, pince, terasz - rugalmas vízszigetelő védelmére. (Védelem a pozitív és a negatív víznyomással szemben (≤1,5 bar). Alkalmas minden olyan felület szigetelésére, mely hosszútávon közvetlen érintkezésben áll a vízzel.
cs
Adatlap

Bekament BK-HidroStop Extra 5kg

Ár: 4,990 Ft / db
A BK-HidroStop Extra flexibilis vízszigetelés, az aljzat és a falfelületek nedvesség elleni védelmére szolgál. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek - konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, pince, terasz - rugalmas vízszigetelő védelmére. (Védelem a pozitív és a negatív víznyomással szemben (≤1,5 bar). N agy rugalmasságának köszönhetően alkalmas minden olyan felület védelmére, amelyek víznyomásnak vannak kitéve.
db
Adatlap

Bekament BK-Fleks 20kg

Ár: 29,990 Ft / db
A Bekament BK-Fleks rugalmas vízszigetelés célja, a lapos-tetők helyreállítása és védelme. Jól tapad a betonra, rendkívüli rugalmasság és víztaszító képesség jellemzi.
db
Adatlap

Bekament BK-Fleks 8kg

Ár: 15,490 Ft / db
A Bekament BK-Fleks rugalmas vízszigetelés célja, a lapos-tetők helyreállítása és védelme. Jól tapad a betonra, rendkívüli rugalmasság és víztaszító képesség jellemzi.
db
Adatlap

Bekament BK-Hidrostop vízszigetelőszalag

Ár: 890 Ft / fm
A Bekament BK-Hidrostop vízszigetelőszalag, lúgálló gumírozott szövet cementkötésű és kenhető diszperziós vízszigetelő rendszerek hajlaterősítésére.
fm
Adatlap