Teho Window A fehér 2,7l

Gyorsan száradó alkid-olaj festék. Ablakkeretek, ajtók, fakeretek, kültéri bútorok, stb. festése. Alkalmas új és korábban már festett kültéri fa felületekre is.
Ár: 19,155 Ft / db
db

Termék ismertető

Festési körülmények

Minden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete +5 °C, a levegő relatív páratartalma legfeljebb 80 %.

Előkészítés:

A felület legyen száraz, tiszta, valamint zsír-, olaj-, viasz- és egyéb szennyeződésektől mentes. A rossz állapotú, pergő régi festékréteget el kell távolítani. A jól tapadó régi festékréteget alaposan le kell csiszolni. A fényes felületeket csiszolja le. A csiszolás után portalanítsa a felületet.

Az új, kezeletlen fafelületeket (különös tekintettel az esőnek és a nedves levegőnek fokozottan kitett felületekre) alapozza Valtti Base alapozóval. Festés Használat előtt jól keverje fel a festéket, majd hordja fel két rétegben, különösen erős időjárási hatásnak kitett felületen (pl. vízvető deszkázat esetében) három rétegben. Fessen a rostok irányában haladva. A rostvégeknél bőven használjon a festékből. Fessen egyszerre egy felületi egységet, hogy egyenletes bevonatot kapjon. Ne hordja fel magas felületi hőmérsékletű fafelületre és kerülje az alkalmazást közvetlen napsütésben. A fa nedvességtartalma maradjon 16% alatt, a levegő és a felület hőmérséklete legalább +5˚C, a levegő páratartalma legfeljebb 80% legyen.

Felújítás:

A felület legyen mentes a zsíros és egyéb szennyeződésektől.

Felújításként elegendő a festéket egy rétegben felhordani.