Soudal Technikai spray termékek

Soudal Technikai Szilikon spray 400ml

Ár: 1,230 Ft / db
A Szilikon Spray egy átlátszó fújható anyag, mely olajozza és ragadás-mentesíti a felületeket, magas minőségű szilikon olaj bázisával.
db
Adatlap

Soudal Technikai Ipari tisztító spray 400ml

Ár: 1,080 Ft / db
Univerzális tisztító és eltávolító. Felületek tisztítására és szennyeződések eltávolítására ragasztó vagy tömítő felhordása előtt. Eltávolítja az MS-Polymer, poliuretán vagy szilikon maradványokat. Rendkívül sok alapfelületre alkalmazható.
db
Adatlap

Soudal Technikai Kontakt spray 400ml

Ár: 1,260 Ft / db
Kontakt spray az elektromos kontaktterületek tisztítására és karbantartásához. Alkalmazható elektromos kontaktpontokon, bármilyen kapcsolóknál, érintkezéseknél, elemeknél, mérőműszereknél stb.
db
Adatlap

Soudal Technikai Csavarlazító 400ml

Ár: 1,260 Ft / db
A Csavarlazító spray egy magas minőségű olaj, amely oldja a rozsdát és a korróziót.
db
Adatlap

Soudal Technikai Vágó üregelő spray 400ml

Ár: 1,890 Ft / db
A Vágó, Fúró, Üregelő Spray (Cutting oil) egy kiváló minőségű olaj, amely túlmelegedéstől védi a fémeket vágás és fúrás közben. Csökkenti a súrlódást a vágásoknál, fúrásoknál és a mechanikus feszültséget a munkadarabokon.
db
Adatlap

Soudal Technikai Univerzális Tisztítóhab 400ml

Ár: 1,080 Ft / db
Univerzális tisztító hab spray (Multi Cleaner), ami azt jelenti, hogy nem csöpög és folyik, ideális a függőleges tisztítási alkalmazásoknál is, mint üveg, csempe, tükör, laminált PVC, konyhában, autók belsejében, textil, kárpit, irodai berendezésekhez stb.
db
Adatlap