Sheron Autókozmetika

Sheron autó sampon 500ml

Ár: 560 Ft / db
Sampon gépjárművek külső tisztításához, hosszantartó ragyogást biztosítva a karosszériának.
db
Adatlap

Sheron autópolír 250ml

Ár: 1,299 Ft / db
Sheron autó polírfolyadék prémium polír viasz tartalommal minden fényezéshez. Gyorsan és könnyen eltávolítja a fényezésről az eső időjárás és tisztító kefék okozta foltokat. Mély és tartós csillogást biztosít.
db
Adatlap

Sheron belsőtér tisztító 500ml

Ár: 740 Ft / db
Belsőtér tisztító kitűnően alkalmas a gépjárművek belterében található nem nedvszívó műanyag felületek tisztítására. Magas tisztítóképesség és könnyű használhatóság jellemzi. Használata után kellemes illat marad. Kezelt felületekenek matt fényt és antiszataikus tulajdonságot kölcsönöz.
db
Adatlap

Sheron bőrápoló folyadék 250ml

Ár: 1,790 Ft / cs
Bőrápoló és tisztító folyadék.
cs
Adatlap

Sheron bőrápoló kendő 24db-os

Ár: 650 Ft / db
.
db
Adatlap

Sheron kárpittisztító hab 300ml

Ár: 1,590 Ft / db
A Sheron kárpittístító hab - kárpit, szőnyeg és ülőgarnitúrák tisztítására alkalmas , 90%hatékony felületaktív anyagot tartalmaz, amely a textilfelületet nemcsak tisztítja, hanem fertőtleníti és eltávolítja a kellemetlen szagokat is.
db
Adatlap

Sheron kárpittisztító kendő 24db-os

Ár: 650 Ft / cs
Sheron nedves kendők kiválóan használhatók kárpitok, autókárpitok, textile tisztítására. Elég hatékonyak a gumi- és műanyagfelületeken lévő szennyeződések eltávolításához is.
cs
Adatlap

Sheron hard wax 250ml

Ár: 1,790 Ft / db
Sheron kemény viasz, mely alkalmas minden típusú fényezéshez (metál és normál) és minden lakkozáshoz. Camauba viaszt is tartalmaz, csillogó és mély színhatást kölcsönöz, hosszantartó védelem az időjárás és környzeti hatások ellen.
db
Adatlap

Sheron gumiápoló hab 400ml

Ár: 1,690 Ft / db
Tisztítja, kondicionálja és fényesíti a gumiabroncsot. A készítmény szilikont és kis mennyiségű oldószert tartalmaz, mely véd az időjárás negatív hatásai ellen. Nem károsítja a fékberendezést, magas fényt ad és vizes abroncson is alkalmazható. Nem alkalmas kétkerekű járművekhez. Felhasználási terület: gumiabroncsok.
db
Adatlap

Sheron keréktárcsa tisztító 500ml

Ár: 790 Ft / db
Acél-és könnyűfém felnik tisztítására alkalmazható termék. A megszokott szennyeződéseken kívül hatékonyan távolítja el a letapadt fékport is.
db
Adatlap