Lotus autóápolás

Lotus autó parfüm 69 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus 69 az ámbra és a pézsma alapjegyeit a virág és gyümölcs aromák teszik vérpezsdítővé egy leheletnyi vaníliával és rózsaborssal bolondítva.
db
Adatlap

Lotus állatszőr gyűjtő kefe

Ár: 2,800 Ft / db
Termékleírás: Ha már nagyon elege van abból, hogy folyton állatszőr lepi el az autóját, szőnyegét, bútorait, akkor az állatszőr eltávolító kefe megoldja a problémáját. Minden álltaszőrt eltávolít, ugyanis az elektrosztatikusság segítségével mágnesként vonza azt. Használatával pedig ismét helyre áll a rend és tisztaság.
db
Adatlap

Lotus dashboard care 500ml

Ár: 3,490 Ft / db
A Lotus Dashboard Care szilikonmentes termék, hatása tartós és valóban azt nyújtja, amire autójának szüksége van!
db
Adatlap

Lotus autó parfüm emotion 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
Ha valami különleges illatra vágyik! A LOTUS Emotion Autó Parfüm, ahogyan az elnevezése is rejti egy érzéki és kifinomult illatkombináció. Különleges keverékének köszönhetően az érzelmek egész skáláját indítja be, ezzel nyújtva különös érzetet. Karakteres és érzéki illat a fekete kardamon friss és energikus jegyeivel. A karizmatikus aromát az itáliai citrusok és a fekete vetiver luxus kombinációja alkotja. Használhatja autóban, otthon és munkahelyen egyaránt.
db
Adatlap

Lotus belső portalanító kefe,mikroszálas 34cm

Ár: 1,990 Ft / db
Ne üldözze a porcicákat. Egyszerűen csak vonzza magához! A belső portalanító kefe segítségével mind otthonában, mind járműve belsejében pillanatok alatt eltudja távolítani a lerakódott port. Egyszerű és egyben nagyszerű segítség önnek!
db
Adatlap

Lotus Glass Sprakle 500ml

Ár: 2,990 Ft / db
Tisztíts meg bármilyen üveg felületet könnyen és tökéletesen. A Lotus Glass Sparkle speciális ablaktisztító egyszerű és gyors megoldást nyújt a tökéletes kilátás érdekében.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm eternity 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Eternity a magnólia és jázmin virágpompái a körte és alma zamatával repítenek a végtelen erdőségeken át az örökkévalóságig.
db
Adatlap

lotus kárpittisztító kefe kicsi

Ár: 1,990 Ft / db
Könnyű, kézre álló, műanyag kézi kefe. Kis méretének köszönhetően ideális az autókárpit tisztításához, mert a kis helyek, hajlítások is könnyen elérhetők általa.
db
Adatlap

Lotus leather care 600ml

Ár: 2,990 Ft / db
Bőr és műbőr űlés garnitúrájának, autó űlésének a speciális tisztító folyadékunkkal visszaadhatja eredeti fényét.
db
Adatlap

Lotus autó parfüm flori 100ml

Ár: 1,690 Ft / db
A Lotus Flori autóparfüm egy virágkánaánt hoz el számunkra a vanília melegségével és az orchidea egzotikumával egy leheletnyi narancsvirággal bolondítva bársonyos pézsma ágyon.
db
Adatlap