HARZO-T16 speciális hídképző 1L

HARZO-T16 speciális hídképző 1L
A HARZO-T16 egy speciális hídképző, mely minden háztartásban hasznos, ha megtalálható. Mi az, hogy hídképzés? Ön is biztosan tudja, hogy a festékipar jelenleg sokféle festéket gyárt sokféle felületre. A hídképző azt a feladatot látja el, hogy felkenve lehetővé teszi, hogy bármilyen felületet bármivel lefessünk.
Ár: 3,990 Ft / db
db

Termék ismertető

Festhetek vele például üveget? Igen, akár üveget is, de ki kell emelni, hogy bár a HARZO-T16 nagyon jól takar, fedőfestékkel mindenképpen át kell vonni.

Nálunk már csúnyák a műanyag ablakok. Azok is lefesthetők? Igen, műanyag ablakok, műanyag kerti garnitúrák, alumínium, horgany, bármi bevonható vele.

És erre milyen festéket kell zárórétegnek felhordani? Ez benne a zseniális, bármilyet, amit a boltban megvett, vagy otthon talált. Pont ez a hídképzés értelme, hogy bármilyen felületre felhordom, és utána bármilyen festékkel lekenem.

Akkor ha jól értem, a műanyag ablak befesthető bármivel?
Igen, a HARZO-T16 használata után akár egyszerű diszperziós festékkel is, ami messze a legolcsóbb megoldás.

Kültérben is használható? Igen, de akkor a zárórétegnek is kültérinek kell lennie, mert csak az bírja a fokozott megterhelést.

Milyen színekben kapható?
A HARZO-T16 fehér színben kapható, és nagyon erős takarási tulajdonságokkal rendelkezik, így sötét felületeket is jól takar.

Lehet színezni?
Lehet, de igazából nem érdemes, mert a fedőfesték színe határozza meg a kész felület színét. Emellett a színezőpaszták hígítják is az anyagot, ami semmiképpen sem szerencsés.