Flex egyéb szerszámok

Flex GE 5 R zsiráf

Ár: 273,990 Ft / db
VV elektronika szabályozás: konstans fordulatszám tartás, lassúáram-felvétel, túlterhelés elleni védelem és fordulatszám szabályzás kapcsolóval.
db
Adatlap

Flex MXE 1000 keverőgép

Ár: 48,990 Ft / db
Robusztus 1-sebességes váltóház: nagyban dimenzionált és optimálisan átalakított – a magas nyomatékátvitelért Teljes hullám elektronika szabályozás: lassúáram-felvétel, hőmérsékletfigyelés, túlterhelés elleni védelem, és fokozat nélküli fordulatszám-szabályozás a gázadagoló-kapcsoló által- a fordulatszámot az optimális keverési fordulatszám eléréséig szabályozhatjuk. Megbízható teljesítmény minden fordulatszám-tartományban Zárható Ki/Be kapcsoló áramszünet elleni védelemmel. Ideális a folyamatos keveréshez A Be/Ki kapcsoló rugalmas gumi borítása megakadályozza a szennyeződések gépbe jutását, megakadályozva ezzel a kapcsoló elakadását, tönkremenetelét. Ergonomikus fogantyú a meghajtó egységen: kis tömeg, fáradásmentes kar- és egyenes testtartás a kényelmes, könnyű kezelésért Gumi ütközőkkel a gép négy sarkán, melyek megakadályozzák az ütődésből eredő gép sérüléseket, valamint védik a gépet szállítás közben A motorház feletti védőborítás megakadályozza az esővíz behatolását és irányítja a hűtőlevegő áramlását. Vegyes anyagok keverésére 40 kg-ig A gyakorlatban tesztelt és kipróbált általános keverőgép ideális azoknak a felhasználóknak, akik többségében az alacsony sebességtartományban dolgoznak WR2 keverőszárral a különböző keverékekhez, tészta állagútól a keményig, mint pl. : csemperagasztó, injektáló habarcs, önterülő anyag, kötőanyag, előgyártott vakolat, kötőhabarcs
db
Adatlap

Flex RS 11-28 orrfűrész

Ár: 61,990 Ft / db
A Flex RS 11-28 orrfűrész ergonomikus dizájn, csúszásmentes, puha markolat. VV elektronika szabályozás: állandó löket-szabályozás, fokozat nélküli gázadagoló-kapcsolóval szabályozott lassúáram-felvétel. Univerzális fűrészlap befogó: a könnyű fűrészlap cseréhez. Szerszám nélküli fűrészlap csere. 180°-ban elforgatható fűrészlap. Elfordítható fűrészlap, mélység állítással. Gumírozott hajtóműház a biztonságos és kellemes fogáshoz. Por- és fröccsenő víz ellen védett ház. Integrált LED lámpa.
db
Adatlap

Flex L 125 18.0 akkus csavarhúzó

Ár: 135,990 Ft / db
Jellemzők A Flex L 125 18.0-EC akkus sarokcsiszoló elektronikus ellenőrző rendszer (EMS) megvédi a gépet, meghosszabbítja az élettartamot, növeli a hatékonyságot. Szénkefe nélküli motor a nagyobb hatékonyságért és a hosszabb élettartamért. Lassúindítás, túlterhelés és újraindítás elleni védelem. Háromszoros tekercselés védelem a por ellen. Csökkenti a motor kopását, növeli az élettartamot. Védőburkolat az armatúra részen. Szerszám nélkül állítható a biztonsági-védőburkolat. Orsórögzítés. Kézi fogantyú opcionálisan a bal- vagy jobb oldalon.
db
Adatlap

Flex L810 sarokcsiszoló

Ár: 20,990 Ft / db
Műszaki adatok Max. korong átmérő 125 mm Üresjárati fordulatszám 12000/perc Felvett teljesítmény 800 Watt Leadott teljesítmény 460 Watt Szerszám felfogatás M 14
db
Adatlap